Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

ДПТУ РЕНОВA,Тетово, има потреба од еден графички дизајнер.

Кандидатот треба да ги исолнува следните услови;

• Corel Draw, Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign), DTP , MS Office.

• Претходно работно искуство.

• Одлично познавање на англиски јазик,дополнителни јазици ќе се сметаат за предност.

• Креативност и иницијативност,високоразвиени интерперсонални и маркетинг вештини.
Вашата апликација,заедно со Вашето портфолио испратете ги најдоцна до 15.11.2013 на е.пошта: info@renova.com.mk

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.