Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ky prodhim përdoret në industrinë automobilistike, prodhohet prej lëkurës natyrale/peliqes.

Auto mbulesat mund të jenë prej pjesëve të peliqes në kombinim me sreç si dhe e tëra prej lëkure/peliqe.

I përpunojmë në ngjyra dhe dimensione të ndryshme (për të gjitha llojet e automobilave).

Për shkak të karakteristikave termike të peliqes natyrale e cila jep temperaturën e duhur (në të ftohtë jep nxehtësi kurse në temperatura të larta jep freski) dhe mundëson që të shfrytëtëzohet në çdo stinë të vitit.

Krijon ndjenjë rehatie dhe komoditeti gjatë udhëtimit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.