Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Kompania RENOVA,Tetovë ka nevojë për nji dizajner grafik.

Kandidati duhet ti përmbush kushtet e mëposhtme:

 

  • Corel Draw, Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign), DTP , MS Office.

 

  • Përvojë pune.

 

  • Njohje të shkëlqyer të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera do të konsiderohen si një avantazh.

 

  • Të jetë kreativ,incijues dhe aftësi të zhvilluara të marketingut.

 

Aplikimi juaj,se bashku me portfolion dërgoni më se paku deri me 15.11.2013 në e-mail adresën:info@renova.com.mk

 

 

 

 

1 architect
The candidates, beisdes the general conditions as states in the Labour Law should satisfy the following requirements:
Adequate computer knowledge (Office, AutoCad, Archicad);
Work experience in projecting of at least 2 years.
2 building engineers
The candidates, beisdes the general conditions as states in the Labour Law should satisfy the following requirements:
Adequate computer knowledge (Office, AutoCad, Archicad);
Work experience in projecting of at least 2 years.
1 machine engineer
The candidates, beisdes the general conditions as states in the Labour Law should satisfy the following requirements:
Adequate computer knowledge (Office, AutoCad, Archicad);
Work experience in projecting of at least 2 years.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.