Ky prodhim përdoret në industrinë automobilistike, prodhohet prej lëkurës natyrale/peliqes.

Auto mbulesat mund të jenë prej pjesëve të peliqes në kombinim me sreç si dhe e tëra prej lëkure/peliqe.

I përpunojmë në ngjyra dhe dimensione të ndryshme (për të gjitha llojet e automobilave).

Për shkak të karakteristikave termike të peliqes natyrale e cila jep temperaturën e duhur (në të ftohtë jep nxehtësi kurse në temperatura të larta jep freski) dhe mundëson që të shfrytëtëzohet në çdo stinë të vitit.

Krijon ndjenjë rehatie dhe komoditeti gjatë udhëtimit.