Skip to Content

Renofix 5 – NGJITËS NDËRTIMI MATERIAL ME ÇIMENTO PËR SHPAHTLIM

Përdoret për ngjitjen e pllakave për iyolim , si material për shpahtlimin e sipërfaqeve betoni, si ngjitës për rrafshimin e sistemeve termike Renoterm 50 dhe si ngjitës për llaç çimento mbi sipërfaqe të lëmueshme betoni, pllaka guri, qeramike dhe graniti. Një thes Renofix 5 me mikser përyihet 2 minuta me 7-7,5 litra ujë të pastër, S’duhet të punohet nën temperature prej +5C

Dokumentacioni Teknik

ROFIX-5 Lista e sigurisë

ROFIX-5 Deklaratë për vetitë

ROFIX-5 Udhëzim teknik

READ MORE

POLISTIROL

1.RENOFIX 5, NGJITËS NDËRTIMTARIE
Ngjitës pllakash

2.PLLAKA POLISTIROLI
Digjet shpejt (vetëshuarëse)

3.RENOFIX 5 I BARDHË
NGJITËS PËR RRJETËN
Rrafshim, përmirësim

4.RENOFIX G50, RRJETA ARMUESE
Elastike

5.RENOFIX 370 0,5 / 1 / 1,5 / 2 / 3 mm
RENOFIX 700 0,5 / 1 / 1,5 / 2 / 3 mm

RENOFIX 700 0,5 / 1 / 1,5 / 2 / 3 mm

READ MORE