Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

Këto janë të ashtuquajturit prodhime për përdorim special. Më shpesh prodhohen në kombinim peliqe me ndonjë material tjetër.
Kemi asortiman të gjërë të këtyre prodhimeve:

  • Pallto për nevoja të ndryshme ( teknike mbrojtëse, mbrojtëse për shofera, mbrojtëse për rroje në kombinim peliqe me moltopren ose pano cerade),
  • Jeleka mbrojtës me dhe pa dorëza,
  • Kapuça mbrojtës, dorëza për nevoja të ndryshme ( për traktor, të gjata të shkurta),
  • Tesha mbrojtëse; klasike për punë, prej farmerke etj.,
  • Futa mbrojtëse prej keperi dhe panoje cerade.

htz

7

4

5

6

7

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.