Njohja e kontributit për luftën e Kosovës dhe Pavarësimit të saj,
Pronarit të Kompanisë RENOVA z.Shefki Idrizi i ndahet dekoratë në ceremoninë e organizuar nga Zyra e Kryetarit të Republikës së Kosovës, z.Hashim Thaçi.


untitled-attachment-00253 untitled-attachment-00259 untitled-attachment-00262 untitled-attachment-00268 untitled-attachment-00271 untitled-attachment-00277