Skip to Content

M.Sillosat të dco.Devolli

Në vizitë të ndërmarjes S.Imeri në Xërxe tek M.Sillosat të dco.Devolli ,duke u suvatuar dhe zbukuruar me produktet e kompanisë RENOVA

READ MORE

Salla sportive Butel 2008

Lista e materialeve të përdorura

 • Renofix 5 standard
 • Renofix 15 white
 • Renofix 10
 • Renofix 700

Salla sportive Butel 2008

Mbikqyrja:SAM ENGINEERING Shkup – 2008

READ MORE

Pekabesko Shkup

Qendra Administrative Pekabesko në Shkup

READ MORE

Komuna e Tearcës

READ MORE

Komuna e Tetovës

READ MORE

REM Center Qendra Tregtare

[royalslider id=”3″]

[big_button link=”http://www.renova.com.mk/rem/” target=”blank” tooltip=”Detajet e Projektit” color=”067EBD”] Detajet e Projektit[/big_button]

 • Apartamente me një sipërfaqe prej 45m2 në 130 m2.
 • Parking për të gjitha banesat në garazh nëntokësor.
 • 24-orë monitorimin dhe sigurimin te objektit  videofonija dhe sistemi i alarmit.
 • Siguruar ngrohje qendrore, duke përfshirë një instalim të plotë me radiatorëve dhe kalorimetrit për llogaritje të saktë të energjinë së konsumuar.
 • Kondicioner ajrore  nga prodhuesit e njohur.
 • Mobilieri bërë nga PVC (5 shtresa) me qelq termopan ,roleta të mbrendëshme, dera e hyrjes të pajisur blindor (2 doreza).
 • Struktura mbështetëse përbërë nga korniza betonit me rrjetë hekuri nga materiale të kualitetit të lartë.
 • Pllaka qeramike  me cilësi të klasit të parë me një zgjedhje dizajni  dhe ngjyra.
 • Dyshemetë të klasit të parë me izolim termik dhe të shëndoshë të bëra nga standardet evropiane.
 • Ndërtimin e jashtme e fasadës DEMIT izoluar 10cm plastik.
 • Instalimet elektrike me mbrojtje kundër goditjes elektrike.
 • Përgatitja për instalimin e kabllit fibër optike për çdo apartament për lidhjen, telefonike dhe internet dhe kablovik televizion.


 

 

READ MORE

Periferi Rasadnik – Shkup 2008

Periferi Rasadnik – Shkup

Lista e materialeve të përdorura

 • Renofix 5 standard
 • Renofix 15 white
 • Renofix 10
 • Renofix 700

Periferi Rasadnik – Shkup
Mbikqyrja
SAM ENGINEERING Shkup – 2008

READ MORE

Periferi Rasadnik – Shkup 2009

Periferi Rasadnik 1- Skopje

Lista e materialeve të përdorura

 • Renofix 5 standard
 • Renofix 15 white
 • Renofix 10
 • Renofix 700

Periferi Rasadnik 1- Shkup
Mbikqyrja
SAM ENGINEERING Shkup – 2010

READ MORE

Bulevard Partizanski Odredi Shkup 2009

Projekti SAM Engineering Renova

Lista e produkteve të përdorura :

 • Renofix 10
 • Renofix 5 standard
 • Renofix 5 white
 • Renofix 15
 • Renofix 15 white
 • Renofix 700

Bulevard Partizanski Odredi Shkup 2009. Punuar

Supervisors : SAM ENGINEERING – Shhkup

READ MORE