Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Përpunohen nga teneqe e zinkuar sipas EU-standerdeve 101142/101143 DX51D. Trashësia e teneqes është 0,42 mm dhe 0,50 mm. Gjatëesia e llajsneve (zgripave) është standarde dhe është 2,70 m dhe 2,80 m. Sipas porosisë gjatësia mund të jetë edhe prej 1,80 m deri 4,00 m. Përdoren për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.
Në bayë të analizave kimke dhe mekanike, materiali prej të cilit janë përpunuar llajsnet (zgripat) i pëerket çelikut me cilësi EN TC01 (ISO 630-80ë DIN ST12ë JUS C 0270), nga grupi çelik-konstruksioni për përdorim të përgjithshëm.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.