Skip to Content

Renofix 360 – СТРУКТУРАЛЕН ПОКРИВЕН МАЛТЕР (АБРИБ) ЗА ВНАТРЕШНИ ЅИДНИ ПОВРШИНИ

Структурален покривен бел малтер (абриб), за внатрешни ѕидови и тавански површини, претходно обработени со цемент-вар, гипс-вар и др. Употреба: Renofix 360 се става во 8 литри чиста вода и се меша со миксер; 10 мин пред употреба се промешува уште еднаш. Со отстојување на малтерот (до 2 часа), се нанесува со глетарица и со пердашка се доведува до саканата структура. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-360 Безбедносен лист

RENOFIX-360 Изјава за својствата

RENOFIX-360 Технички лист

READ MORE

Renofix 370 – МИНЕРАЛЕН СТРУКТУРАЛЕН МАЛТЕР (АБРИБ) ЗА ЅИДОВИ

Минерален и структурален материјал со крем боја за удобно и здраво домување за надворешни и внатрешни површини. Renofix 370 се состои од варовник, хидратизирана вар, бел цемент и врзивни компоненти за добра врзивност на површините. Renofix 370 се меша со 7-8 литри вода; пред употреба се промешува уште еднаш. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-370 Безбедносен лист

RENOFIX-370 Изјава за својствата

RENOFIX-370 Технички лист

READ MORE

Renofix 700 – МИНЕРАЛЕН СТРУКТУРАЛЕН МАЛТЕР (АБРИБ) ЗА ЅИДОВИ

Минерален градежен материјал за удобно и здраво домување. Renofix 700 е современ градежен материјал со високи квалитети. Минерално структурна покривна фасада за надвор и внатре. Состав: хидратизирана вар, бел цемент и мермерен бел песок. Renofix 700 се меша со 7-8 литри чиста вода. Материјалот треба да биде без грутки. После времетраење од 10 мин. материјалот уште еднаш се промешува. Да се чува на суво. Трајност: 6 месеци. Да се придржува до техничкото упатство. Да не се работи под температура од +5°С.
Техничка документација

RENOFIX-700 Безбедносен лист

RENOFIX-700 Изјава за својствата

RENOFIX-700 Технички лист

READ MORE

Renofix 740 – СТРУКТУРАЛЕН АБРИБ ПОКРИВАЧ ЗА НАДВОР И ВНАТРЕ

Renofix 740 е современ градежен минерален материјал со високи квалитети за удобно и здраво домување. Минерално структурна покривна фасада за надвор и внатре. Состав: хидратизирана вар, бел цемент и мермерен бел песок. Renofix 740 се меша со 7-8 литри чиста вода. Материјалот треба да биде без грутки. После времетраење од 10 мин. материјалот уште еднаш се промешува. Ваквите малтери во боја додатно треба да се премачкаат со Renosil бои. Да се чува на суво. Трајност: 6 месеци. Да не се работи под температура од +5°С. Придржувајте се до техничкото упатство.
Техничка документација

RENOFIX-740 Безбедносен лист

RENOFIX-740 Изјава за својствата

RENOFIX-740 Технички лист

READ MORE