Skip to Content

Производи од напа кожа

НАПА KОЖАТА произведена од овча и јагнешkа kожа 100% е природна kаде технолошkиот процес на обработkа на kожата целоkупно се врши во нашата фабриkа. Одевните kонфеkционирани модели се со висоk kвалитет, чија елеганција се приметува во сеkое време од годината.

READ MORE

Пантофли

Производи наменети за домашна употреба. Се произведуваат од природно крзно/велур и крзно/крзно.

Топлите стапала на децата ги прават смирени и среќни каде и да се (дома или пак во детска градинка).

Употребата на овие производи пружа чувство на топлина и удобност.

Произведуваме машки, женски и детски папучи во различни модели, величини и бои.

Нашите модели и бои прават вашиот избор на папучи да биде лесен и во согласност со вашиот вкус и личност.

Одржување: Се препорачува хемиско чистење.

READ MORE

Авто пресвлeки

Овој производ наоѓа примена во автомобилската индустрија.

Ги произведуваме од природна кожа/крзно. Автопресвлеките можат да бидат од парчиња крзно во комбинација со стреч како и од цела кожа/крзно.

Ги изработуваме во различни бои и димензии (за сите видови автомобили).

Поради термичката карактеристика на природното крзно да одржува умерена топлина (во ладно да дава топлина, а во топло да создава услови на умереност т.е удобност) се препорачува да се користи во секое годишно време.

Чувството при возењето го прави удобно, комфорно и пријатно.

READ MORE

Постава TYR форма

lekurpercizmeweb

Ова е артикал што се произведува од природна кожа со крзно.

Се употребува во чевларската индустрија.

Ја произведуваме во широк спектар на бои, со стандардна висина на крзното.

READ MORE

Крзна и Теписи

krznatepisi

Изработуваме теписи од природно високо квалитетно крзно во различни димензии и разновиден дизајн. Поради специфичното својство на крзното употребата на крзнените теписи во Вашиот дом го прави присуството во истиот пријатно, релаксирано и топло.

Крзнена преслека за волан

avtopresvleki

Производи кои исто така можат да ги задоволат вашите потреби, а се со висок квалитет кои ние ги произведуваме се и крзнени волани. Употребувајќи ги нашите производи чувствувајте се пријатно, комфорно, среќно и повеќе природно.

Медицинско крзно

medicinsko

Ова е производ со многу голем квалитет на крзното и посебна негова обработка, бидејќи е наменето за медицински помагала. Поради термичката карактеристика на природното крзно, се користи за преслеки на инвалидски колички, за појаси со различни димензии на ширина и должина и други помагала со цел за адекватно и подобро рехабилитирање на луѓето на кој им е неопходен таков третман.

Крзнени теписи

krznenitepisi

Изработуваме теписи од природно високо квалитетно крзно во различни димензии и разновиден дизајн. Поради специфичното својство на крзното употребата на крзнените теписи во вашиот дом

го прави присуството во истиот: пријатно, релаксирано и топло. Одржување: се препорачува хемиско чистење

READ MORE

Х.Т.З. производи

 

Ова се т.н производи за специјална намена. Најчесто се произведуваат во комбинација крзно со друг вид на матерјал т.е платно (молтопрен платно, церадно платно и др.)

Имаме голем асортиман на овие производи :

  • Бунди за различни намени (заштитна техничка, заштитна шоферска, заштитна стражарска во комбинација крзно/молтопрен или церадно платно )
  • Заштитни елеци со и без ракави
  • Заштитни капи, ракавици за различни намени (тракторски, долги, кратки)
  • Заштитни одела: класично работно, фатирано, фармерско и др.
  • Заштитни фути од кепер и церадно платно.

htz

7

4

5

6

7

READ MORE

Одевни Предмети

Модни женски и машки елеци, шубари, ракавици со еден прст, вреќи за бебиња во комбинација медицинско крзно и платно и многу други артикли кои претставуваат дел од секојдневните потреби на луѓето. Во можност сме да ги произведуваме во различни модели, бои и величини.

ЈАКНИ, ЕЛЕЦИ

КАПИ, ШУБАРИ

РАКАВИЦИ

БЕБЕШКИ ВРЕЌИ

READ MORE