Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Renova-Ferizaj

[ico_home]”Renova” Гурезa • Урошевац • Косово[/ico_home] [ico_phone] Tel.: +381 290 310 222 [/ico_phone] [ico_phone] Faks: +381 290 310 444 [/ico_phone] [ico_mail email=”ferizaj@renova.com.mk”]e-mail: ferizaj@renova.com.mk[/ico_mail]

Со брзата реизградба на Косово после војната, барањата за материjалите Renofix се зголемуваат до тој степен што фабриката “RENOVA” која се наоѓа во село Џепчиште немаше капацитет за да ги исполни сите тие побарувања.Менаџерската екипа на компанијата “RENOVA” одлучи ургентно да изгради една фабрика и во Косово со двојно поголем капацитет од фабриката во Џепчиште. Производниот капацитет е 40-50 тони материал на час и ова фабрика брои 30 професионални работници.Материјалите Renofix кои се произведуваат во Косово се скоро исти со тие што се произведуваат во Џепчиште, но се разликуваат само некои производи. За повеќе информации за производите ве молиме посетете го индексот на нашите поризводи.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.