Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Dispersive Primer Renova

За импрегнација на внатрешни и надворешни ѕидови пред аплицирање на дисперзи-вната боја. Како подлога измеѓу површините пред нанесување на финалната (крајната) боја.

Припрсма на материјалот: Пред нанесување се раствара со вода во однос 1: 3 или 1:5 (1 единица материјал – 3 или 5 единици вода) во зависност од впивливо- ста на површината.

Нанесувањс: Нанесувањето се извршува со помош на ваљак или четка. Се нанесува во еден слој. Откако ќе се исуши материјалот (2-3 часа) површината е спремна за последно бојадисување.

Потрошувачка: 0.2л/м2 – во зависност од структурата на површината.

Чување: сува просторија, температура + 5°Ц до +35°Ц

Рок на употреба: 18 месеци во оригинална амбалажа. Да се чува од

замрзнување!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.