Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Се употребува како основен глет малтер и глет маса за внатрешни простори. Не е за влажни површини. Една вреќа Renofix 100 се меша со 10-11 литри вода. За машинско малтерисување се шприца со малтерска машина Skure-Tech S4 и со алуминиумски израмнувач се израмнува површината. Минималната дебелина е 10 мм за ѕидовите и 7 мм за таваните. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-100 Безбедносен лист

RENOFIX-100 Изјава за својствата

RENOFIX-100 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.