Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Еколошки чист малтер со висок квалитет за фина обработка на ѕидови и плафони. Се употребува за надворешни и внатрешни површини. Површината треба да биде чиста и сува. Се промешува со 5,5 до 6 литри чиста вода. Материјалоттреба да биде без грутки. Да се чува на суво. Да не се работи на температура под +5°С. Трајност 6 месеци. Да се придржува до техничкото упатство.

Техничка документација

ROFIX-12-Bardh Безбедносен лист

ROFIX-12-Bardh Изјава за својствата

ROFIX-12-Bardh Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.