Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Маса за глетување ѕидови малтерисани со малтер, како и гипс картон плочи. Една вреќа Renofix 200 се истура во 12-13 л. вода и се меша. Нанесувањето трае 40-50 минути. Дебелината на малтерот е 1-5 мм. Ѕидот малтерисан со Renofix 200 се дозволува да биде со влажност до 2,5% и пред лепењето тапети и фарбањето да биде потполно сув. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-200 Безбедносен лист

RENOFIX-200 Изјава за својствата

RENOFIX-200 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.