Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Глет маса за израмнување (глетовање) внатрешни ѕидни површини, претходно малтерисани со основен малтер (гипс, вар, цемент) и на ѕидови од гипс картон плочи. Една вреќа Renofix 202 полека се истура во 12-13 литри чиста вода и се меша со миксер. Материјалот треба да е без грутки и се нанесува со глетарица, се повлекува и глетува. Дебелината на малтерот изнесува од 1-5 мм. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

Renofix-202 Безбедносен лист

Renofix-202 Изјава за својствата

Renofix-202 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.