Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Лесен слој врз гипсана база за плафони и внатрешни бетонски ѕидови. Една вреќа Renofix 220 се истура во 10-11 литри вода и се меша со миксер За машинско малтерисување се шприца со Skure-Tech S4 и се повлекува со израмнувач и се глетува. Дебелина на малтерот е 8-10 мм. Да не се работи под температура од +5°С. Да не се меша со други материјали. Да се чува на суво.

Техничка документација

RENOFIX-220 Безбедносен лист

RENOFIX-220 Изјава за својствата

RENOFIX-220 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.