Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Се употребува за лепење плочки за изолација, како материјал за шпахтлување бетонски површини, како лепак за израмнување на термичкиот систем Renotherm 50 и како лепак за цементен малтер врз мазните бетонски површини, камени, керамички плочки и гранитни плочи. Една вреќа Renofix 5 БЕЛ со миксер се промешува со 7-7,5 литри чиста вода 2 минути. Да не се работи под температура од +5°С.
Техничка документација

ROFIX-5-Bardh Безбедносен лист

ROFIX-5-Bardh Изјава за својствата

ROFIX-5-Bardh Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.