Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Се употребува за фасади, внатрешни ѕидови и во влажни простории. За рачна употреба една вреќа Renofix 60 со миксер се меша 2 минути со 8-9 литри чиста вода. Површината на ѕидот мора да биде исчистена од прашина, отпадоци и мрснотии. Минимална дебелина на слојот е 15 мм. Да не се меша со други материјали. Да се чува на суво. Трајносt 6 месеци. Да не се работи под температура од +5°С. Да се придржува до техничкото упатство.

Техничка документација

Renofix 60 Flete Teknike Безбедносен лист

Renofix 60 Flete Teknike Изјава за својствата

Renofix 60 Flete Teknike Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.