Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Лесен перлит малтер за фасади, внатрешни и надворешни ѕидови. За рачно малтерисување една вреќа Renofix 66 се меша со миксер 2 минути со 8 до 9 литри чиста вода и се повлекува со глетарица. Со малтерска машина Skure-Tech S4 се шприцаат ѕидовите. Површината на ѕидот мора да биде исчистена од прашина, отпадоци и мрснотии. Врз мазните бетонски површини задолжително се употребува градежен лепак Renofix 5 како врзивен малтер. Минималната дебелина на слојот е 10 мм. Да не се меша со другите материјали. Да се чува на суво. Трајност 6 месеци. Да не се работи под температура од +5°С. Придржувајте се до техничкото упатство.

Техничка документација

Renofix-66 Безбедносен лист

Renofix-66 Изјава за својствата

Renofix-66 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.