Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
 Се употребува како шприц малтер за сите видови ѕидови. Да не се употребува врз меки основи (гас-бетон и шупливи тули). За рачна употреба една вреќа Renofix 70 се меша со околу 9 литри вода и се нанесува со мистрија. Со шприц машина се шприца. Со Renofix 70 се покрива најмалку 60% од површината на ѕидот која мора да биде исчистена од прашина, отпадоци и мрснотии. Да се чува на суво. Трајност 6 месеци. Да не се работи под температура од +5°С. Да се придржува до техничкото упатство.

Техничка документација

RENOFIX-70 Безбедносен лист

RENOFIX-70 Изјава за својствата

RENOFIX-70 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.