Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Со овој малтер го штедите времето за испорака на песок, цемент и вар. Вар-цементен малтер 0-3 мм. Малтерска група II. Се меша само со вода. Да не се меша со други материјали. Се применува за рачно малтерисување и ѕидање; прикладен е пред се за работи при реновирање. Вреќа Renofix 75 се меша со 10 литри вода. Откако ќе поминат 2 минути може да се користи. Површината на ѕидот мора да биде очистена од прашина, отпадоци и мрснотии. Трајност 3 месеци. Да се чува на суво. Да не се работи под температура од +5°С. Да се придржува до техничкото упатство.

Техничка документација

RENOFIX-75 Безбедносен лист

RENOFIX-75 Изјава за својствата

RENOFIX-75 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.