Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Се употребува како основен филцован малтер за внатре. Не е за влажни површини. За рачно малтерисување една вреќа Renofix 90 се меша со 9-10 литри чиста вода околу 2 мин. и се нанесува со глетарица. За машинско малтерисување се шприца со Ѕkure-Tech Ѕ4 и со алуминиумски израмнувач се израмнува. Минималната дебелина е 10 мм за ѕидовите и 7 мм за таваните. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-90 Безбедносен лист

RENOFIX-90 Изјава за својствата

RENOFIX-90 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.