Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Сув естрих врз цементна база со варов песок со гранупација од 0-3 мм. Го подобрува квалитетот на вашата работа. Произведен е со модерна технологија и со него се добива еластична цементна кошулица. За рачна обработка една вреќа Renofix 970 се меша со 4 литри вода. Се меша рачно или со мешалица. Renofix 970 се употребува во рок од еден час. Потоа задолжително се израмнува или глетува. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-970 Безбедносен лист

RENOFIX-970 Изјава за својствата

RENOFIX-970 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.