Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 Двокомпонентна флексибилна хидроизолација составена врз база на цемент и течен полимер, усогласена со барањата на MKS EN 14891. Наменета за подруми, тераси, балкони, бањи и базени. Погодна за бетонски подлоги и цигли, како и за цементни врски и малтери. Погодна за спојување на мали пукнатини. Renofix Хидроизолација 2K целосно се нанесува во два слоја со дебелина од 1-2 mm на претходно добро подготвени површини кои се чисти, суви и носиви. Материјалот може да се нанесе со ваљак, четка или со шприцање.

RENOFIX MASE IZOLUESE Безбедносен лист – Компонента А

RENOFIX MASE IZOLUESE Безбедносен лист – Компонента Б

RENOFIX MASE IZOLUESE Изјава за својствата

RENOFIX MASE IZOLUESE Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.