Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Лепило за камени и керамички плочи врз ѕидни и подни површини. Се употребува за лепење керамички плочки над плочки и на надворешни површини малтерисани со цементен малтер, варов малтер, бетонски површини, ѕид со гипс картон плочи и др. Се промешува со максимум 6,5-7 литри чиста вода. Да не се работи на температура под +5°С. Да се чува на суво. Трајност: 6 месеци. Да се придржува до техничкото упатство.
Техничка документација

RENOFLEX Безбедносен лист

RENOFLEX Изјава за својствата

RENOFLEX Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.