Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Skure-Tech S4

Се употрбува за мешање на малтерот по брза постапка и нанесување на истиот во ѕидните површини.

Технички карактеристики:

1. Пренос на количина до 22 л/мин

2. Пренос на далечина до 40 м

3. Пренос на височина до 20 м

4. Приклучок во струја 400-50 V/Hz

5. Главен мотор за мешање 5,5 kw

6. Мотор за дотур 0,55 kw

7. Пумпа за вода 0,33 kw – 230 V

8. Компресор 250 л/мин

9. Притисок на вода мин. 2 бар

10. Притисок на воздух макс. 5 бар

Димензии на машината:

1. Максимална височина 151 cm

2. Широчина 73 cm

3. Должина 112 cm

4. Товарна височина 90 cm

Упатство за користење PDF

Skuretech-S4 User Manual

[book id=’20’ /]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.