Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Renova-Tirane

[ico_home]”RENOVA” Tiranë • Shqipëri[/ico_home] [ico_phone] Tel.: +355 48 301 909 [/ico_phone] [ico_printer] Faks: +355 48 301 908[/ico_printer] [ico_mail email=”tirana@renova.com.mk”]E-mail :tirana@renova.com.mk[/ico_mail]

Ky është projekti ideor i fabrikës e cila do të ndërtohet në Tiranë toka në të cilën do të ndërtohet ky objekt është e siguruar, në këtë fabrikë do të prodhohen prodhimet të cilat prodhohen në Xhepçisht dhe Gurëza por me kapacitet më të madh dhe me teknologjinë e fundit në lëmin në të cilin do të jetë e koncentruar të kontribuoj kjo fabrikë.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.