Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Renova-Xhepcisht

[ico_home]”Renova” Xhepçisht • Tetovë • Maqedoni [/ico_home]

 

[ico_phone] Tel.: +389 44 487 300 [/ico_phone]

 

[ico_phone] Tel.: +389 44 487 009 [/ico_phone]

 

[ico_printer] Faks: +389 44 487 200 [/ico_printer]

 

[ico_mail email=”info@renova.com.mk”]e-mail:info@renova.com.mk[/ico_mail]

Fabrika e cila gjendet në fshatin Xhepçisht merret me prodhimin e llaçeve Renofix të cilat përdoren për lyerje të objekteve për brenda dhe jasht, gjithashtu në këtë fabrikë prodhohen edhe këndet e mesingut të cilat janë shumë fleksibil dhe kanë hasur në kërkesë të madhe nga firmat ndërtimore, gjithashtu këtu prodhohen edhe maqinat Skure Tech me të cilat bëhet vendosja e llaçeve nëpër muret e ndërtesave të ndryshme. Në gamën e prodhimeve të fabrikës RENOVA me seli në Xhepçisht bëjnë pjesë 35 lloje të llaçeve të cilat identifikohen me parashtesën Renofix kurse llojin e materialit e identifikon numrin përkatës p.sh. (Renofix 10, Renofix 15, Renofix 202 etj), kurse në kuadër të makinave prodhohen dy lloje makinash ato të cilat bëjnë hedhjen e llaçit dhe ato të cilat bëjnë përzierjen.
Kapaciteti prodhues në këtë fabrikë është 25 – 30 ton në orë kurse numri i të punësuarve është 32 punëtor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.