Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ky është një prodhim i dedikuar për përdorim shtëpiak. Prodhohet prej peliqeje natyrale/velur dhe peliqe/peliqe.

Peliqeja natyrale është material i cili e pranon dhe e lëshon qarkullimin e ajrit në papuçe.

Kjo karakteristikë e materialit e bën që shputat tuaja të ndjehen më mirë, komfort dhe temperaturën e dëshiruar pa dallim nga temperatura e jashtme.

Shputat e fëmijëve i bëjnë të ngrohta me çka ata ndjehen të qetë dhe komod kudo që të jenë si në shtëpi ashtu edhe në çerdhe të fëmijëve.

Prodhojmë papuçe për meshkuj, për ferma dhe fëmij në modele, madhësi dhe ngjyra të ndryshme.

Modelet tona dhe ngjyrat e tyre bëjnë që zgjedhja juaj e papuçeve të jetë e lehtë dhe në pajtueshmëri me shijen tuaj personale.

Mirëmbajtja bëhet me pastrim kimik.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.