Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
[royalslider id=”3″]

[big_button link=”http://www.renova.com.mk/rem/” target=”blank” tooltip=”Detajet e Projektit” color=”067EBD”] Detajet e Projektit[/big_button]

 • Apartamente me një sipërfaqe prej 45m2 në 130 m2.
 • Parking për të gjitha banesat në garazh nëntokësor.
 • 24-orë monitorimin dhe sigurimin te objektit  videofonija dhe sistemi i alarmit.
 • Siguruar ngrohje qendrore, duke përfshirë një instalim të plotë me radiatorëve dhe kalorimetrit për llogaritje të saktë të energjinë së konsumuar.
 • Kondicioner ajrore  nga prodhuesit e njohur.
 • Mobilieri bërë nga PVC (5 shtresa) me qelq termopan ,roleta të mbrendëshme, dera e hyrjes të pajisur blindor (2 doreza).
 • Struktura mbështetëse përbërë nga korniza betonit me rrjetë hekuri nga materiale të kualitetit të lartë.
 • Pllaka qeramike  me cilësi të klasit të parë me një zgjedhje dizajni  dhe ngjyra.
 • Dyshemetë të klasit të parë me izolim termik dhe të shëndoshë të bëra nga standardet evropiane.
 • Ndërtimin e jashtme e fasadës DEMIT izoluar 10cm plastik.
 • Instalimet elektrike me mbrojtje kundër goditjes elektrike.
 • Përgatitja për instalimin e kabllit fibër optike për çdo apartament për lidhjen, telefonike dhe internet dhe kablovik televizion.


 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.