Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Fasaden Farbe

Material që përdoret per të gjitha siperfaqet e murreve të jashtme, është rezistues ndaj ferkimit, si dhe mbulues i mirë.

Aplikimi: Ngjyra duhet holluar me ujë të paster deri në 5 %.

Harxhimi: 0,20L/ m2

Deponimi: në hapësira të thata me temperature nga +5°C deri me +25°C.

Afati i përdorimit:8 muaj ne amballazhimin

Te ruhet nga ngricat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.