Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Masë për gletimin e mureve të suvatuara me llaç, si dhe pllaka gjips-kartoni. Një thes Renofix 200 përzihet me 12-13 litra ujë dhe përzihet. Vendosja zgjatë 40-50 minuta. Trashësia e llaçit është 1-5 mm. Muri i suvatuar me Renofix 200 lejohet të ketë lagshti deri më 2,5% dhe para ngjitjes së tapicerive dhe ngjyrosjes duhet të jetë tërësisht e thatë. S’duhet të punohet nën temperaturë prej +5°C. Ti përmbahet udhëzimit teknik.

Dokumentacioni Teknik

RENOFIX-200 Lista e sigurisë

RENOFIX-200 Deklaratë për vetitë

RENOFIX-200 Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.