Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Përdoret për ngjitjen e pllakave për izolim, si material për shpahtlimin e sipërfaqeve betoni, si ngjitës për rrafshimin e sistemeve termike Renotherm 50 dhe si ngjitës për llaç çimento mbi sipërfaqe të lëmueshme betoni, pllaka guri, qeramike dhe graniti. Një thes Renofix 5 STANDARD me mikser përzihet 2 minuta me 7-7,5 litra ujë të pastër. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.
Dokumentacioni Teknik

Renofix-5-Standard Lista e sigurisë

Renofix-5-Standard Deklaratë për vetitë

Renofix-5-Standard Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.