Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Perlit llaç i lehtë për fasade, mure të brendshme dhe të jashtme. Për suvatim dore 1 thes Renofix 66 përzihet me mikser 2 minuta me 8-9 litra ujë të pastër dhe tërhiqet me glet-vegël. Me makinën për suvatim Skure-tech S-4 stërpiken muret. Sipërfaqja e murit medoemos duhet të pastrohet nga pluhuri, mbeturina dhe yndyrëra. Mbi sipërfaqet e lëmueshme betoni detyrimisht përdoret ngjitës ndërtimor Renofix 5 si llaç lidhës. Trashësia minimale është 10 mm. S’duhet të përzihet me materiale tjera. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C. Ti përmbahet udhëzimit teknik.

Dokumentacioni teknik

Renofix-66 Lista e sigurisë

Renofix-66 Deklaratë për vetitë

Renofix-66 Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.