Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Ngjitës për pllaka guri dhe keramike mbi sipërfaqet e murreve dhe dyshemeve. Përdoret si ngjitës i pllakave mbi pllaka dhe mbi dysheme me nxemje, në sipërfaqet e jashtme të suvatuara me llaç çimento, llaç gëlqere, sipërfaqe betoni, murr me pllaka gipskartoni etj. Përmbajtja e thesit prej 25kg. përzihet me 6-6.5 litra ujë të pastër. Nuk lejohet përdorimi në temperaturë nën +5°С.
Dokumentacioni Teknik

RENOFLEX Lista e Sigurisë

RENOFLEX Deklaratë për vetitë

RENOFLEX Udhëzim Teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.