Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Përdoret për fugimin e pllakave të qeramikës, mermerit, granitit etj. Konsumi varet nga dimensioni i pllakave dhe nga gjerësia e fugave. Një thes Renofuga përzihet me 5 litra ujë. Qëndrueshmëria: 3 muaj. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të punohet nën temperature prej +5C. Ti pëtrmbaheni udhëzimit teknik.
Fletë Teknike
RENOFUGA
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.