Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

RENOVA Color Designer ka nevojë për Flash për të punuar. Ju duhet të aktivizoni FLASH në shfletuesin tuaj.

Për Google Chrome:

  1.  Në të majtë të adresës së internetit, klikon Lock Lock ose Info View site information.
  2.  Në fund të faqes, klikoni Site Settings.
  3. Në të djathtë të cilësimit “Flash,” klikoni në shigjetën dhe zgjidhni Down arrow and then Allow.
  4. Kthehuni te Color Designer dhe ringarkoni përsëri.

Për Microsoft Edge

  1. Në këndin e sipërm të djathtë klikoni në lidhje
  2. Klikoni Settings në fund të menusë
  3. Klikoni View advanced settings në menunë e Advanced Settings
  4. Vendos Use Adobe Flash Player On
  5. Kthehuni te Color Designer dhe ringarkoni përsëri.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.