Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Се употребува за израмнување на површината малтерисано со основни
материали од Ренова. Подготовка за финална обработка на
декоративни материали Абриб. Со 7-7.5 литри чиста вода се промешува
со миксер 2 минути.10 мин.пред употреба се промешува уште еднаш.
Пред да се мачка со Renofix 58.
Основата мачкано со Ренова основни материали да биде добро суха,по
тоа може да се нанесува промешаниот материал со глетарица посале
24 часа може да се нанесе Абрибот.. Се употребува во текот на 2 часа.
Да не се промешува со други материјали. Да се чува на суво. Трајност 6
месеци. Да не се работи под температура од +5 ºC.
Да се придржува до техничкото упатство.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.