Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Konkurs 2012/2013

“Fondacioni RENOVA” Tetove • Maqedoni

Tel.: +389 44 333 227

Faks: +389 44 487 200

е-mail: fondacioni@renova.com.mk

e-mail: fondacioni_r@yahoo.com

Vellezerit Idrizi krahas investimeve te tyre ne ngritjen e fabrikave, vendosen qe te bejne investime edhe ne ngritjen e vetedijes dhe stimulimin e intelegjences se shoqerise sone.

Misioni i “Fondacionit RENOVA” eshte stimulimi dhe avansimi i te rinjeve ne profesionet e tyre. Kjo ide daton qe nga kthimi i vellezerve Idrizi nga Zvicra ne vitin 1992, mision qe parasheh shume aktivitete nga te cilat do te ngritej vetedija e te rinjeve per hapat qe duhet te marre per t’u avansuar ne shoqerine dhe kulturen e mirefillte.

Ideja e kahmoteshme e vellezerve Idrizi u jetesua dhe u be realitet me themelimin e ketij fondacioni. Keshtu filloi kjo, keshtu edhe u realizua, ashtu qe sot vetem mund te themi se “Fondacioni RENOVA” i ka gezuar 65 nxenes te shkollave te mesme dhe 94 student bashke me familjet e tyre.

Rezultatet qe duhet pritur nga ky mision do te shihen me se miri ne te ardhmen. Mirepo paraprakisht synohet qe te arrihet nje shkalle e larte e vetedijesimit, qe do te thote eliminim i shkaqeve qe mund te kene ne te ardhmen si pasoje, probleme te konsiderueshme ne rezultatet e cdo te riu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.