Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Llaç për rrafshimin (gletimin) e sipërfaqeve të brendshme të mureve, të suvatuara paraprakisht me llaç themelor (gjips, gëlqere, çimento) dhe pllaka gjips-kartoni. Një thes Renofix 202 ngadalë derdhet në 12-13 litra ujë dhe përzihet me mikser. Materiali duhet të jetë i përzier mirë dhe vendoset me glet-vegël, tërhiqet dhe rrafshohet. Trashësia e llaçit është prej -5 mm. S’duhet të punohet nën temperaturë prej +5°C. Ti përmbahet udhëzimit teknik.

Flete Teknike

Renofix-202

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.