Skip to Content

Renogrund – Bazë/Astarë për brenda dhe jashtë

RenoGround

Bazë për sipërfaqe paraprakisht të suvatuara me llaçe themelore, si ai i çimentos, i gjipsit apo gëlqeres. Material lidhës për llaçe plastike. Pas 24 orë nga vendosja e Renogrund vendonden edhe llaçet plastike.

Bazë / Astar, për brenda dhe jashtë
Material i gatshëm i pigmentuar paralyerje, me mbushje minerale. Astar universal për përmirësimin e sipërfaqes në nivel të njejtë tëthithjessë lagështisë dhe izolimin e saj. Psh. sipërfaqe methithshmër itë ndryshme. Astar për pasardhësit e tij, llaçe në baza minerale, silikate, rrëshirë. Renogrund astar përgadit dhe përmirëson bazën që duhet aplikuar llaçet mbisipërfaqen e përgaditur.
Harxhimi ca. 200g/m2 për nji shtresë lyerje në sipërfaqetë lëmuara.

READ MORE

Renocolor Classic

RenoColor

Renokolor Extra i bardhë bojë dispersive për sipërfaqet e mureve të brendëshme. Rezistuese ndaj fërkimit, lehtë lyhet, mbulues i mirë dhe avull-lëshues.

Aplikimi: Boja duhet të hollohet me ca 20% ujë dhe të përzihet mirë. Harxhimi: 0,25 lit/m2 dhe mvarësisht nga sipërfaqet e murit dhe struktura e sipërfaqes.

Magazinimi: në të thatë temperatura +5°C deri +25°C.

Afati përdorimit: 18 muaj në ambalazhimin origjinal, të ruhet nga ngricat.

READ MORE