krznatepisi

Prodhojmë tepika prej peliqeve natyrale të kualitetit të lartë në dimensione të ndryshme dhe dizajn të llojllojshëm. Mirëmbajtja bëhet më pastrim kimik.

Plishet për timon

avtopresvleki

Një ndër prodhimet tona me kualitet të lartë, që gjithashtu mund ti kënaqin nevojat tuaja janë edhe plishet për timon. Me përdorimin e prodhimeve tona, ju do të ndjeheni më mirë, më komod, më të gëzua dhe më natyral.

Plish medicinal

medicinsko

Ky prodhim ka një kualitet të lartë të plishit dhe përpunohet në mënyrë të veçantë pasi që është i dedikuar për mjetet ndihmëse mjekësore. Për shkak të vetive termike të plishit natyral, përdoret si mbulesë për karrocat e invalidëve, për rripa me dimensione të ndryshme në gjatësi dhe gjerësi si dhe mjete të tjera ndihmëse me qëllim të rehabilitimit adekuat dhe më të mirë të njerëzve të cilëve iu nevojitet një tretman i tillë.

Qilim prej plishi

krznenitepisi

Prodhojmë qilima prej plishi natyral të kualitetit të lartë, me dimensione të ndryshme dhe dizajn të llojllojshëm. Për shkak të vetive specifike të plishit, prania e qilimave prej plishi në shtëpinë tuaj krijon një ambient të rehatshëm, të relaksuar dhe të ngrohtë. Mirëmbajtja: Rekomandohet pastrimi kimik.