ФАСАДНИ БОИ, ГЛЕТ МАСА 
FASSADEN FARBE

Универзална фасадна боја со одлична покривна моќ, изработена врз база на акрилна дисперзија во комбинација со квалитетни полнила и пигменти. Наменета за бојадисување на сите минерални подлоги, лесна за употреба, паропропусна, поседува одлична отпорност на временските услови и абење, може да се тонира во голема разновидност на бои. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите
SILIKON FASSADEN FARBE

Висококвалитетна фасадна боја базирана на силиконска дисперзија со додавање на бисерни агенси, наменета за внатрешни и надворешни поршини. Се карактеризира со високо ниво на паропропусност, одлична адхезија, водоотпорност и заштита од алги и габи. Лесна е за обработка, еколошка, погодна е за широк спектар на подлоги, како што се бетонски и цементни површини, минерални малтери и малтерисана топлинска изолација. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите
SI-SI FARBE

Технички напреден производ изработена врз силикатна база – силиконска и акрилна дисперзија. Наменета за надворешни и внатрешни површини, паропропусна, посебно одбојна на нечистотии, со одлични хидрофобни својства, обезбедува оптимална заштита од атмосферските влијанија. Благодарение на високата еластичност и одличната адхезија на површината, претставува идеален завршен слој за надворешни системи за топлинска изолација. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 12 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите

RENOFIX 1000 SPRITZPUTZSPACHTEL

Висококвалитетна водоодбојна глет маса со високи перформанси за професионална примена на внатрешни ѕидови, претходно малтерисани со основни малтери, мазни бетонски подлоги како и за гипс-картон плочи. Може да се обработува со сите вообичаени пумпи, поседува многу голема моќ на пополнување и лесна е за брусење. По комплетнто сушење подлогата е подготвена за фарбање, или лепење на тапети. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на траење 3 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите
RENOCOLOR EXTRA

Ентериерна боја со мирис на “ружа “заснована на висококвалитетни пигменти и врзива, нуди одлично покривање на површината. Произведена со напредна технологија, се користи за декоративна заштита на повеќе изложени внатрешни sидови и тавани. Поседува одлична паропропусност, отпорна на влажно чистење со крпа натопена во раствор на универзални препарати за домаќинство. Свилен, длабок, мат изглед, достапна во широк спектар на нијанси на бои. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите
RENOCOLOR ECONOMIC

Висококвалитетна бела боја со мирис на “магнолија” наменета за внатрешни ѕидови и тавани во „суви“ простории. Производ со извонредна моќ на покривање и супериорна белина. Погодна е за за “прво варосување” на сите минерални подлоги изложени на помали оптеретувања, заштедува на време и труд. Површините мора да бидат чисти и суви, а старите бои мора да се истружат и да се отстранат. Пукнатините на ѕидот да се китираат. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите
RENOCOLOR CLASSIC

Висококвалитетна, технолошки напредна боја со мирис на “кокос” создадена да им даде на вашите sидови одличен сјај и да создаде чист, уреден простор. Извонредно издржлива, паропропусна боја наменета е за варосување на sидови и тавани во „суви“ простории, како што се дневни соби, трпезарии, спални соби, ходници, канцеларии и простории за конференции. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите
RENOCOLOR APPLE

Ароматизирана боја со мирис на ЈАБОЛКО наменета за внатрешни ѕидови и таваници. Составена од полимерна дисперзија, пигменти, полнила и други додатоци, лесно се нанесува и има добра покривна моќ. Паропропусна, отпорна на суво триење, погодна за сите типови суви и тврди подлоги, фино малтерисани површини, бетон, гипс картон плочи и др. Лесна за примена, а нејзината арома на јаболко ќе внесе и дополнителна свежина на просториите. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите
RENOCOLOR PERFECT FINISH

RenoColor Perfect Finish претставува високо квалитетна дисперзивна боја во пријатни и интензивни нијанси, изработена врз база на винилни ко-полимери. лесни постојани пигменти, полнила и други соединенија. Наменета за внатрешни и надворешни површини. Бојата се карактеризира со нагласена пигментација и висока и трајност на нијансите.

PERFECT FINISH се состои од 9 различни основни пигментирани бои и 36 нијанси на боите*.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите

Најважното за Вас, на Прв Поглед: