HIDROIZOLIMET 
DICHTUNGSSCHLÄMME HIDROIZOLIM ME BAZË ÇIMENTOJE

Përdoret për hidroizolim të banjove, ballkoneve, pishinave, në ndërtesa të reja dhe të vjetra, te muret që janë shumë të ngarkuar me lagështi (bodrume, dhoma lavanderie). Një thes prej 25 kg përzihet me 4-5 litra ujë të pastër kur punohet me mistri. Gjatë punës me rul përzihet me 6-6,5 litra ujë të pastër . Koha për punë 2 orë. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklaratë për Vetitë Shfaq të Gjitha
RENOFIX 1- K SPEZIAL HIDROIZOLIM ELASTIK

Hidroizolim çimentoje njëkomponentësh i destinuar për krijimin e një shtrese të papërshkueshme nga uji dhe rezistues ndaj avujve te nënshtresat minerale. Përdoret si mbrojtje nga uji nëpër banjo, tarraca, ballkone, pishina, para se të vendosen pllakat e qeramikës etj. Produkti është fleksibël edhe në temperatura të ulëta. Është kompatibil me ngjitësit dhe mbështjellësit si shtresë pasuese. Një thes prej 25 kg përzihet me 4 – 5 litra ujë të pastër gjatë punës me mistri dhe 6-6,5 litra ujë gjatë punës me brushë ose rul. Kohëzgjatja për punë: 2 orë. Përfundohet nëpërmjet brushës. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C.T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklaratë për Vetitë Shfaq të Gjitha
RENOFIX 2-K (Kom.A) HIDROIZOLIM FLEKSIBËL ME DY KOMPONENTË
RENOFIX 2-K (Kom.B) HIDROIZOLIM FLEKSIBËL ME DY KOMPONENTË

Hidroizolim fleksibil me dy komponentë. Është me bazë çimentoje dhe polimer të lëngshëm dhe i dedikuar për bodrume, tarraca, ballkone, banjo, pishina, për sipërfaqe të brendshme e të jashtme. I përshtatshëm për nënshtresa betoni e tulla dhe për lidhjet e betonit dhe suvasë. I bashkon çarjet e vogla. Është fleksibël edhe në temperatura prej -20°C. Materiali mund të aplikohet me rul, brushë ose mistri. Një thes 20kg. përzihet me 9 litra qumësht disperzues, kurse 25 kg me 11 litra qumësht disperzues. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklarat për Vetit Shfaq të Gjitha

Hidroizolim fleksibil me dy komponentë. Është me bazë çimentoje dhe polimer të lëngshëm dhe i dedikuar për bodrume, tarraca, ballkone, banjo, pishina, për sipërfaqe të brendshme e të jashtme. I përshtatshëm për nënshtresa betoni e tulla dhe për lidhjet e betonit dhe suvasë. I bashkon çarjet e vogla. Është fleksibël edhe në temperatura prej -20°C. Materiali mund të aplikohet me rul, brushë ose mistri. Një thes 20kg. përzihet me 9 litra qumësht disperzues, kurse 25 kg me 11 litra qumësht disperzues. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklarat për Vetit Shfaq të Gjitha
sqAlbanian