Skip to Content

SI-SI Bojë për Fasadë

SisiFarbe4Bojë për Fasadë e kualtetit të lartë e përpunuar në bazë të përzierjes të Silikat & Silikon Karakterizohet me aftësi të lartë mbuluese , rezistente ndaj lagështisë difuzive dhe elastike.

Përbërja : e prodhuar me bazë Silikat , rëshirë Silikoni dhe polimer disperziv , dioksid titani,karbont kalcium mbushës silikat dhe përbërëseve tjerë.

Aplikimi: Aplikohet me brushë (furçë ) ose me spërkatje.Gjatë aplikimit temperaturë e ambientit nuk duhet të jetë nën +5 º C. Të hollohet me 5-10 % ujë dhe të përzihet mire.Koha e tharjes mvaret nga kushtet atmosferike mesatarisht 4 – 6 orë,ndërsa plotësisht e thatë pas 3 ditëve.Aplikohet mbi shtresë të pastër dhe të thatë.

Harxhimi: 0.20 kg / m²

Qëndrueshmëria : 12 muaj në ambalazh original ,të ruhet nga ngricat

 

READ MORE

Primer – Astar Dispersiv

Dispersive Primer Renova

Për impregnimin e murreve të mbrendshme dhe të jashtme para aplikimit të bojës dispersive. Si astar mes sipërfaqeve para lyerjes së bojës finale.

Përgatitja e materialit: Para aplikimit tretet me ujë në raport 1 : 3 deri 1:5 (1 njësi material – 3 ose 5 njësi ujë) mvarësisht nga thithshmëria e sipërfaqes.

Aplikimi: Aplikimi bëhet me ndihmën e brushës ose rulit, në një shtresë.Pas tharjes (2-3 orë) sipërfaqja është e përgatitur për lyerje përfundimtare.

Harxhimi: 0. 2 L/m2 – mvarësisht nga sipërfaqja e murit dhe struktura e sipërfaqes Deponimi :Në hapësira të thata në temp, nga +5°C deri +35°C.

Afati i përdorimit: 18 muaj në amballazhimin origjinal. Të ruhet nga ngricat!

READ MORE

Kunstharzputz – Suva rrëshirë sintetike – për jasht dhe brenda

Suva rrëshirë sintetike – për Jasht dhe Brenda
Material i gadshëm dekorativ për jashtë dhe brenda në granulacione, struktura dhe ngjyra të ndryshme. I qëndrueshëm ndaj zjarit, avull-lëshues dhe elastik, struktural. Për fasada me termoizolim dhe sipërfaqe të lyera me llaç/gëlqere – çimento.

READ MORE

Renofix 01 – Urë Lidhëse (BETONKONTAKT)

RENOFIX 01

Për lidhjen e llaçeve të gjipsit mbi sipërfaqe të lëmueshme betoni. Pas 24 orë nga vendosja e Renofix -1 vendosen edhe llaçet e gjipsit.

Për ndërmjetësimin e llaçeve në bazë të gipsit – çimentos në sipërfaqe të lëmuara të    betonit. 20 kg material duhet përzier me ½  litër ujë të pastër, pastaj mund të lyhet

sipërfaqja me betonkontakt. Pas 24 orëve mund të suvatohet sipërfaqja e lyer. Mos të punohet nën temperaturë +5° C.

READ MORE

Renogrund – Bazë/Astarë për brenda dhe jashtë

RenoGround

Bazë për sipërfaqe paraprakisht të suvatuara me llaçe themelore, si ai i çimentos, i gjipsit apo gëlqeres. Material lidhës për llaçe plastike. Pas 24 orë nga vendosja e Renogrund vendonden edhe llaçet plastike.

Bazë / Astar, për brenda dhe jashtë
Material i gatshëm i pigmentuar paralyerje, me mbushje minerale. Astar universal për përmirësimin e sipërfaqes në nivel të njejtë tëthithjessë lagështisë dhe izolimin e saj. Psh. sipërfaqe methithshmër itë ndryshme. Astar për pasardhësit e tij, llaçe në baza minerale, silikate, rrëshirë. Renogrund astar përgadit dhe përmirëson bazën që duhet aplikuar llaçet mbisipërfaqen e përgaditur.
Harxhimi ca. 200g/m2 për nji shtresë lyerje në sipërfaqetë lëmuara.

READ MORE

Renocolor Classic

RenoColor

Renokolor Extra i bardhë bojë dispersive për sipërfaqet e mureve të brendëshme. Rezistuese ndaj fërkimit, lehtë lyhet, mbulues i mirë dhe avull-lëshues.

Aplikimi: Boja duhet të hollohet me ca 20% ujë dhe të përzihet mirë. Harxhimi: 0,25 lit/m2 dhe mvarësisht nga sipërfaqet e murit dhe struktura e sipërfaqes.

Magazinimi: në të thatë temperatura +5°C deri +25°C.

Afati përdorimit: 18 muaj në ambalazhimin origjinal, të ruhet nga ngricat.

READ MORE

FasadenFarbe – Ngjyrë e cilësisë së lartë përfasada të bukura

Fasaden Farbe

Material që përdoret per të gjitha siperfaqet e murreve të jashtme, është rezistues ndaj ferkimit, si dhe mbulues i mirë.

Aplikimi: Ngjyra duhet holluar me ujë të paster deri në 5 %.

Harxhimi: 0,20L/ m2

Deponimi: në hapësira të thata me temperature nga +5°C deri me +25°C.

Afati i përdorimit:8 muaj ne amballazhimin

Te ruhet nga ngricat!

READ MORE