Skip to Content

Prodhime nga nappa lëkurë

LËKURË NAPPA e prodhuara nga lëkura e delës dhe qengjit, 100% natyrore ku precesi teknollogjik i përpunimit të nappa lëkurës në tërësi bëhet në këtë fabrik. Modelet e konfeksionuara për veshje të kualitetit të lart, elegance e të cilave vërehet në çdo stinë të vitit siç vijojn.

READ MORE

Pantofla

Ky është një prodhim i dedikuar për përdorim shtëpiak. Prodhohet prej peliqeje natyrale/velur dhe peliqe/peliqe.

Peliqeja natyrale është material i cili e pranon dhe e lëshon qarkullimin e ajrit në papuçe.

Kjo karakteristikë e materialit e bën që shputat tuaja të ndjehen më mirë, komfort dhe temperaturën e dëshiruar pa dallim nga temperatura e jashtme.

Shputat e fëmijëve i bëjnë të ngrohta me çka ata ndjehen të qetë dhe komod kudo që të jenë si në shtëpi ashtu edhe në çerdhe të fëmijëve.

Prodhojmë papuçe për meshkuj, për ferma dhe fëmij në modele, madhësi dhe ngjyra të ndryshme.

Modelet tona dhe ngjyrat e tyre bëjnë që zgjedhja juaj e papuçeve të jetë e lehtë dhe në pajtueshmëri me shijen tuaj personale.

Mirëmbajtja bëhet me pastrim kimik.

READ MORE

Auto mbulesa

Ky prodhim përdoret në industrinë automobilistike, prodhohet prej lëkurës natyrale/peliqes.

Auto mbulesat mund të jenë prej pjesëve të peliqes në kombinim me sreç si dhe e tëra prej lëkure/peliqe.

I përpunojmë në ngjyra dhe dimensione të ndryshme (për të gjitha llojet e automobilave).

Për shkak të karakteristikave termike të peliqes natyrale e cila jep temperaturën e duhur (në të ftohtë jep nxehtësi kurse në temperatura të larta jep freski) dhe mundëson që të shfrytëtëzohet në çdo stinë të vitit.

Krijon ndjenjë rehatie dhe komoditeti gjatë udhëtimit.

READ MORE

TYR

lekurpercizmeweb

Ky është artikull i cili prodhohet prej lëkurës natyrale me peliqe.
Përdoret në industrinë e këpucëve. E prodhojmë me ngjyra të ndryshme, me lartësi mesatare të peliqes.

READ MORE

Plish Dhe Qilima

krznatepisi

Prodhojmë tepika prej peliqeve natyrale të kualitetit të lartë në dimensione të ndryshme dhe dizajn të llojllojshëm. Mirëmbajtja bëhet më pastrim kimik.

Plishet për timon

avtopresvleki

Një ndër prodhimet tona me kualitet të lartë, që gjithashtu mund ti kënaqin nevojat tuaja janë edhe plishet për timon. Me përdorimin e prodhimeve tona, ju do të ndjeheni më mirë, më komod, më të gëzua dhe më natyral.

Plish medicinal

medicinsko

Ky prodhim ka një kualitet të lartë të plishit dhe përpunohet në mënyrë të veçantë pasi që është i dedikuar për mjetet ndihmëse mjekësore. Për shkak të vetive termike të plishit natyral, përdoret si mbulesë për karrocat e invalidëve, për rripa me dimensione të ndryshme në gjatësi dhe gjerësi si dhe mjete të tjera ndihmëse me qëllim të rehabilitimit adekuat dhe më të mirë të njerëzve të cilëve iu nevojitet një tretman i tillë.

Qilim prej plishi

krznenitepisi

Prodhojmë qilima prej plishi natyral të kualitetit të lartë, me dimensione të ndryshme dhe dizajn të llojllojshëm. Për shkak të vetive specifike të plishit, prania e qilimave prej plishi në shtëpinë tuaj krijon një ambient të rehatshëm, të relaksuar dhe të ngrohtë. Mirëmbajtja: Rekomandohet pastrimi kimik.

READ MORE

H.T.Z. prodhime

 

Këto janë të ashtuquajturit prodhime për përdorim special. Më shpesh prodhohen në kombinim peliqe me ndonjë material tjetër.
Kemi asortiman të gjërë të këtyre prodhimeve:

  • Pallto për nevoja të ndryshme ( teknike mbrojtëse, mbrojtëse për shofera, mbrojtëse për rroje në kombinim peliqe me moltopren ose pano cerade),
  • Jeleka mbrojtës me dhe pa dorëza,
  • Kapuça mbrojtës, dorëza për nevoja të ndryshme ( për traktor, të gjata të shkurta),
  • Tesha mbrojtëse; klasike për punë, prej farmerke etj.,
  • Futa mbrojtëse prej keperi dhe panoje cerade.

htz

7

4

5

6

7

READ MORE

Veshmbathje

Jelek modern për femra, për meshkuj, shapet, dorëza me një gisht, plik foshnje në kombinim të plishit medicinal me pëlhurë si dhe shumë artikuj të tjerë për të cilët njerëzit kanë nevojë në jetën e tyre të përditshme. Jemi në gjendje që ti prodhojmë në modele, ngjyra dhe madhësi të ndryshme.

XHAKETA DHE JELEKË

KAPELA, SHAPET

DOREZA

PLIK FOSHNJE

READ MORE