Производи наменети за домашна употреба. Се произведуваат од природно крзно/велур и крзно/крзно.

Топлите стапала на децата ги прават смирени и среќни каде и да се (дома или пак во детска градинка).

Употребата на овие производи пружа чувство на топлина и удобност.

Произведуваме машки, женски и детски папучи во различни модели, величини и бои.

Нашите модели и бои прават вашиот избор на папучи да биде лесен и во согласност со вашиот вкус и личност.

Одржување: Се препорачува хемиско чистење.