RENOFIX 01

Зa сврзување на Гипсани и Цементни Малтери врз глатки бетонски површини. 20 кг смеса се промешува со  ½  литри чиста вода,потоа се нанесува

бетоконтактот на површината ,после 24 часа може да се нанесе малтерот. He смее да се употребува на температури пониски од +5°С.